Kereső megjelenítése

Vásárlói tájékoztató

 

 

Tisztelt Felhasználók!

 

Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni Önöket a bankkártyás fizetéshez kapcsolódó információkról.

 

 

1. Elfogadó neve:

 

RAKTÁRBAN Korlátolt Felelősségű Társaság

 

2. Elfogadó címe, telefonszáma, e-mail címe, egyéb elérhetősége:

 

2427 Baracs, március 15 utca 4/A.

Tel.: +36 70 395 5459

E-mail: info@raktarban.hu

Web: www.raktarban.hu

 

3. Elfogadó cégjegyzékszáma, adószáma:

 

Cégjegyzékszám: 07 09 023124

Adószáma: 24172697-1-07

 

4. Elfogadó által kínált szolgáltatás megnevezése és konkrét meghatározása:

 

Hírdetési szolgáltatás ellenértéke

 

5. Elfogadó által kínált szolgáltatás ellenértéke devizanem megadásával:

 

Hírdetési szolgáltatás ellenértéke Ft-ban.

 

8. Bankkártyával történő fizetéshez szükséges adatok előzetes közlése, fizetés menetének és feltételeinek részletes leírása:

 

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan egyenlítheti ki számláit. A bankkártyás fizetési mód kiválasztása után Önt a CIB Bank Zrt. weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a CIB Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A CIB Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

 

 

 

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A CIB Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a CIB Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

 

9. A személyes adatok védelme

 

A RAKTÁRBAN Kft. a felhasználó személyes adatainak kezelését az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (General Data Protection Regulation), a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. tv., az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, illetőleg a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény 61. §-a alapján végzi. Az adatkezelés során a vezetett nyilvántartások működésének törvényes rendje, az adatvédelem alkotmányos elveinek és az adatbiztonság követelményeinek érvényesülése a mindenkor hatályos jogszabályi előírásokra tekintettel történik.

 

Minden jog fenntartva! © Raktárban.hu Kft.
A bankkártáys fizetés szolgáltatója: